Testimonial

Allard Sluiter, werkstudent Van Gansewinkel

"Na een bestuursjaar bij mijn studentenvereniging ben ik de meerwaarde van zelfontwikkeling op een ander gebied dan alleen studie gaan inzien. Toen ik door de Associate van Eindhoven werd benaderd om bij High Potential Academy op gesprek te komen heb ik ook gelijk toegezegd.

Ongeveer een maand na dit eerste gesprek ben ik benaderd om bij Van Gansewinkel aan de slag te gaan als werkstudent. Op dat moment zat ik in de afsluitende fase van mijn Bachelor Technische Bestuurskunde en was ik al begonnen aan mijn Master Operations Management & Logistics. Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in het feit hoe grote corporates opereren en deze markt graag wil verkennen ben ik ingegaan op dit aanbod.

Bij Van Gansewinkel werd ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van de subsidie omtrent de opleiding die de top 200 van het management van Van Gansewinkel in acht dagen verspreid over het hele jaar zou volgen. Mijn taak hield in dat ik allereerst alle managers in groepen middels presentaties moest informeren over wat ik ging doen. Later zou ik de kwaliteit en volledigheid van de in te leveren thuisopdrachten gaan waarborgen om als afsluiting een persoonlijk gesprek met alle cursisten te voeren. Vanwege de economische crisis die ook bij Van Gansewinkel te merken is, is de cursus nadat ik de presentaties had gegeven helaas opgehouden te bestaan.

Gedurende de 2 á 3 maanden bij Van Gansewinkel heb ik toch veel geleerd. Ik heb met veel verschillende mensen samengewerkt en heb mijn presentatie kwaliteiten goed kunnen verbeteren.

Eén van de meest interessante dingen die ik heb gezien is de impact die beslissingen op hoog niveau teweeg brengen. En dan vooral de manier waarop en hoe mensen in een organisatie omgaan met slecht nieuws.

De gesprekken met de (loopbaancoach) van High Potential Academy zijn bij Van Gansewinkel en ook in de rest van mijn oriëntatie op carrièregebied een soort van rode draad gebleken. Begeleid worden door iemand die zich specialiseert in jou, is een zeer prettige manier van ontdekken wie je bent en wat je nou eigenlijk wilt.

Voor mij zeker, omdat ik hier nog nooit eerder echt gestructureerd over heb nagedacht. Deze gesprekken hebben zeer veel invloed op de manier waarop ik nu keuzes maak. Ik merk dat ik me hierdoor op de juiste manier ontwikkel als mens". 

Meer testimonials Testimonial van Tomas Geurts, Potential én aan het werk bij Adyen Testimonial van Pien Emanuel, werkstudent bij ABN Amro Lease Testimonial van Michiel Mulder, werkstudent en voorman bij Adyen Testimonial Eda Yurdakul, Credit Assistant op de afdeling Kredieten bij ABN Amro Lease Quint Koevoets, Potential Brend Busser - Corporate Management Trainee Paul Langereis, Management trainee Alliander Alexander Cramwinckel, werkstudent ING Joshua de Kroes, Associate High Potential Academy