Testimonial

Brend Busser - Corporate Management Trainee

Begin september ben ik voor het eerst in contact gekomen met High Potential Academy. Hoewel ik destijds nog studerende was, had ik een onzeker gevoel over de vervolgstap. Wat voor werk wil ik gaan doen? En wat absoluut niet? De ‘verkenningsgesprekken’ met Sander voelde natuurlijk en zinvol; na elk gesprek kreeg ik meer inzicht in mijn eigen competenties en voorkeuren.

High Potential Academy biedt naast persoonlijke gesprekken ook trainingen aan die je kunnen helpen bij de voorbereiding van een sollicitatieproces. Denk hierbij aan capaciteitentesten, ontmoetingen met mensen uit het bedrijfsleven en sollicitatiegesprekken. Het is mede dankzij deze activiteiten en de begeleiding dat ik inmiddels werkzaam ben bij Rabobank Nederland als Corporate Management Trainee.

Ik kan iedereen die twijfelt of beter inzicht wil krijgen over zijn of haar toekomst van harte aanraden om in gesprek te gaan met High Potential Academy. Voor mij is het een waardevolle ervaring geweest die, naast persoonlijke ontwikkeling, ook diverse kansen heeft geboden met betrekking tot de arbeidsmarkt!


Brend Busser
CMT - Rabobank

Meer testimonials Testimonial van Tomas Geurts, Potential én aan het werk bij Adyen Testimonial van Pien Emanuel, werkstudent bij ABN Amro Lease Testimonial van Michiel Mulder, werkstudent en voorman bij Adyen Testimonial Eda Yurdakul, Credit Assistant op de afdeling Kredieten bij ABN Amro Lease Quint Koevoets, Potential Paul Langereis, Management trainee Alliander Alexander Cramwinckel, werkstudent ING Allard Sluiter, werkstudent Van Gansewinkel Joshua de Kroes, Associate High Potential Academy