Testimonial

Testimonial Eda Yurdakul, Credit Assistant op de afdeling Kredieten bij ABN Amro Lease

Eda is werkstudent geweest bij ABN Amro Lease via High Potential Academy. Ze blikt terug op haar ervaringen:

Afgelopen jaar ben ik 4 maanden werkzaam geweest als werkstudent bij ABN Amro Lease. Als credit assistant op de afdeling Kredieten was ik verantwoordelijk voor het controleren van de documentatie van kredietaanvragen, het voorbereiden van vergaderingen en het verdelen van kredietaanvragen aan risico analisten.
ABN Amro Lease is de dochteronderneming van ABN Amro Bank. Dit is binnen Lease ook goed te merken. Ondanks dat het bedrijf deel uitmaakt van een grotere organisatie, is de sfeer binnen Lease heel prettig en informeel. In zeer korte tijd heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, collega's zijn altijd bereid om je te helpen en van meerdere afdelingen heb ik te horen gekregen dat ik een dagje kan meelopen om de betreffende afdeling beter te leren kennen. Dit vergroot de kans om je verder te ontwikkelen en erachter te komen wat je interessant vindt.
 
Wat ik het meest waardevolle aan ABN Amro Lease vind is het feit dat er veel ruimte is voor nieuwe ideeën. Lease hecht veel waarde aan 'Customer Excellence'. Op de afdeling Kredieten wordt hier wekelijks bij stilgestaan en kun je je mening geven over de kwaliteit van bestaande bedrijfsprocessen. Als werkstudent telt jouw mening net zo zwaar mee als de mening van een Lease collega, dit zorgt ervoor dat je invloed hebt op de uitvoering van processen binnen de afdeling. Het wordt dus ook erg gewaardeerd als je verbeterideeën hebt.
 
Binnen ABN Amro Lease zul je je niet snel vervelen. Zo heb ik halverwege mijn werkstudentschap meegewerkt aan het schrijven van een Transport & Logistiek (T&L) sectorjaarplan. Deze opdracht heeft voor veel afwisseling gezorgd en heeft mij in contact gebracht met andere afdelingen. Ondanks dat ik niet bekend was in de T&L sector, heb ik in zeer korte tijd heel veel geleerd.
 
Al met al kan ik zeggen dat ik mijn tijd bij ABN Amro Lease heel positief heb ervaren. Studenten die voor een grote organisatie willen werken, maar die ook een voorkeur hebben voor een informele werksfeer, zullen zich bij Lease zeker thuisvoelen!
  

Meer testimonials Testimonial van Tomas Geurts, Potential én aan het werk bij Adyen Testimonial van Pien Emanuel, werkstudent bij ABN Amro Lease Testimonial van Michiel Mulder, werkstudent en voorman bij Adyen Quint Koevoets, Potential Brend Busser - Corporate Management Trainee Paul Langereis, Management trainee Alliander Alexander Cramwinckel, werkstudent ING Allard Sluiter, werkstudent Van Gansewinkel Joshua de Kroes, Associate High Potential Academy