Testimonial

Quint Koevoets, Potential

Nadat ik in 2013 werd benaderd door de High Potential Academy was ik direct enthousiast. De toegevoegde waarde van de High Potential Academy kwam in mijn eerste coachingsgesprek met Sander de Vries direct naar voren. Tijdens het gesprek leerde ik op een reflectieve manier naar mijzelf te kijken waardoor ik een beter inzicht heb gekregen in de keuze voor mijn Master.

Op dit moment  (december 2014), ben ik bezig met mijn Master, Advanced International Business Management and Marketing, wat de juiste keuze is geweest. Hoewel ik nu nog bezig ben met mijn Master begeleidt de Academy mij met de volgende stap, arbeidsmarktoriëntatie. Afgelopen maand heb ik in een gesprek met Maurits ter Poorten een goed beeld gekregen van de diverse sectoren en waarin ze van elkaar verschillen. Hierdoor kan ik mijn focus leggen op bepaalde sectoren die het beste aansluiten op mijn interesses en competenties. Mede hierdoor kan ik mij gerichter oriënteren op de arbeidsmarkt, weet ik wat mij drijfveren zijn en heb ik een helder doel voor ogen.

Naast de begeleiding die de High Potential Academy biedt. De diverse trainingen die zij gedurende het jaar aanbieden, stomen je klaar voor het sollicitatieproces. Denk hierbij aan assesmenttrainingen, sollicitatietrainingen en CV- LinkedIn trainingen.

Tot slot, zou ik eigenlijk nog meer uit de High Potential Academy kunnen halen door gebruik te maken van hun expertise en trainingen. Echter, is het geheel aan de potentials hoe zij hier invulling aan geven. Hierdoor is het voor iedereen op een unieke manier uiterst waardevol en daarom kan ik iedereen de High Potential Academy aanbevelen.

Meer testimonials Testimonial van Tomas Geurts, Potential én aan het werk bij Adyen Testimonial van Pien Emanuel, werkstudent bij ABN Amro Lease Testimonial van Michiel Mulder, werkstudent en voorman bij Adyen Testimonial Eda Yurdakul, Credit Assistant op de afdeling Kredieten bij ABN Amro Lease Brend Busser - Corporate Management Trainee Paul Langereis, Management trainee Alliander Alexander Cramwinckel, werkstudent ING Allard Sluiter, werkstudent Van Gansewinkel Joshua de Kroes, Associate High Potential Academy