Testimonial

Testimonial van Tomas Geurts, Potential én aan het werk bij Adyen

Bijna 4 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de High Potential Academy. Een goede vriend van mij benaderde mij met de vraag of ik geïnteresseerd was om trainingen en coachingsessies te krijgen om mijzelf verder te ontwikkelen. Dat leek me uiteraard wel wat.

Eind 2013 ging ik voor het eerst naar het kantoor van High Potential Academy, destijds nog gevestigd aan de Herengracht. Mijn eerste coachingsessie had ik met Sander (Katy’s voorganger). Ik dacht vroeger altijd precies te weten hoe mijn toekomst eruit zou gaan zien, ik was ambititeus en wilde het graag gaan maken als ik later afgestudeerd was. Maar wat voor functie ik zou willen, of in welke industrie ik aan de slag zou gaan, daarvan had ik geen flauw idee. Met Econometrie (en heel veel andere studies) kan je namelijk alle kanten op. En juist daarbij heeft High Potential Academy mij onwijs geholpen, mede door de verschillende coachingsessies en trainingen ben ik gaan inzien wat mijn interesse heeft en wat voor type werk ik in de toekomst zou willen doen.

Nu, bijna 4 jaar later, heb ik een master Econometrie op zak en ben ik sinds december 2016 aan de slag bij Adyen als Rollout & Deployment Manager. Ook hierbij heeft High Potential Academy mij geholpen, dankzij hun contacten kon ik op gesprek komen bij Adyen.

Al met al heeft High Potential Academy mij tijdens mijn studie ontzettend geholpen en ondersteund bij het maken van de juiste beslissingen voor mijn toekomst.

Ik zou iedereen dit traject absoluut aanraden!

Door Tomas Geurts

Meer testimonials Testimonial van Pien Emanuel, werkstudent bij ABN Amro Lease Testimonial van Michiel Mulder, werkstudent en voorman bij Adyen Testimonial Eda Yurdakul, Credit Assistant op de afdeling Kredieten bij ABN Amro Lease Quint Koevoets, Potential Brend Busser - Corporate Management Trainee Paul Langereis, Management trainee Alliander Alexander Cramwinckel, werkstudent ING Allard Sluiter, werkstudent Van Gansewinkel Joshua de Kroes, Associate High Potential Academy