fbpx

Lees, kom langs, bekijk!

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy.

Testimonial Cassie: oriënteren in verschillende sectoren en bedrijfsculturen

Referentie

Cassie deelt hoe High Potential Academy haar handvatten heeft gegeven in haar oriëntatie in verschillende sectoren en bedrijfsculturen. Ook vertelt ze hoe ze er achter is gekomen welke startersfunctie het beste bij haar past. Lees meer!

Lees meer

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Blog

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Testimonial Ruben: traineeship of eigen onderneming?

Referentie

Ruben vertelt over de twijfels die hij had tussen een eigen bedrijf of een traineeship. High Potential Academy heeft hem helpen inzien waar hij energie uit haalt en wat hij belangrijk vindt. Nu heeft hij zijn eigen bedrijf: AYCE. Lees meer!

Lees meer

Testimonial Tjeerd: voortdurende zelfreflectie

Referentie

Tjeerd deelt hoe High Potential Academy helpt met het aanmoedingen, stimuleren en monitoren van zijn zelfreflectie en hoe het aansluit op zijn behoeftes tijdens zijn master. Lees er hier meer over!

Lees meer

Testimonial Elske: een andere richting op?

Referentie

Elske vertelt hoe High Potential Academy haar dwong om stil te gaan bij haar keuzes en motivaties en hoe het haar heeft geleerd om meer naar zichzelf te luisteren. Lees hier meer over haar traject!

Lees meer

Van de Kilimanjaro naar een eigen bedrijf: Leonoor Wismans over Koetjes & Kalfjes

Blog

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een student die tijdens deze corona-tijd geïnspireerd is geraakt. Deze editie spreek ik met Leonoor Wismans, één van de oprichtsters van Koetjes & Kalfjes.

Lees meer

Testimonial Maud: waar zie ik mezelf later werken?

Referentie

Maud is zoekende naar wat ze precies leuk vindt en wil doen later en besloot zich in te schrijven bij High Potential Academy. Ze vertelt hoe onze Talent Development Coach haar verder helpt. Lees hier meer over haar traject!

Lees meer

Testimonial Nanne: consultant, advocaat of politicus?

Referentie

Nanne twijfelde over haar master en de kant die ze op wilde daarna. Ze schreef zich in bij High Potential Academy om meer helderheid te krijgen. Lees hier meer over haar traject!

Lees meer

Testimonial Mauryn: Een toekomstig advocaat?

Referentie

Mauryn Jonkhout stelde na zijn bachelor Rechten zichzelf de vraag of hij later advocaat zou willen worden. Hij meldde zich daarom aan voor het coachingstraject bij High Potential Academy. Lees hier meer over zijn traject en proces!

Lees meer