fbpx

Lees, kom langs, bekijk!

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy.

Je professionele identiteit ontwikkelen

Blog

Sanne Middelhoek wou haar professionele identiteit ontwikkelen: "Het was fijn om daar inzicht in te krijgen, met behulp van het High Potential Academy- traject". Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer

Valérie was op zoek naar een sparringpartner

Blog

Valérie den Hertog was op zoek naar een sparringpartner: "Het voelde goed om dat samen met High Potential Academy te doen." Lees hier meer!

Lees meer

Free riding is not an option!

Blog

Starten op de arbeidsmarkt tijdens corona? Volgens Maurits ter Poorten is van ‘free riding’ gedrag weinig sprake: you need to trust on your own talents! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Lees meer

the bliss project: meer authentieke, weerbare en stralende mensen!

Centraal Station

In deze Centraal Station Blog spreken wij met twee ondernemers met een inspirerend verhaal: Manouk Maalderink (26) en Louise Cnossen (27), oprichters van The Bliss Project. Hun missie? Meer authentieke, weerbare en stralende mensen!

Lees meer

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Nieuws

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Frisse Blik

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Karima was op zoek naar tegengeluid

Blog

Karima zat in een technische bubbel en was daarom op zoek naar tegengeluid: "De sessies met andere Potentials brachten mij nieuwe inzichten en dat verbreedde mijn horizon. Ik heb het traject als erg waardevol ervaren” Lees hier meer!

Lees meer

Een mooie start voor Danique bij onze partner Ciphix

Blog

Danique vertelt over haar ervaring met High Potential Academy en hoe het traject heeft geleid tot een mooie baan bij onze partner Ciphix. Lees hier meer!

Lees meer

Lieke van der Plas (25): “Het meervoud van lef is leven.”

Centraal Station

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een inspirerende vrouw met een interessant verhaal. Dit keer spreek ik met Lieke, genomineerd in 2020 voor Rotterdamse zakenvrouw en communicatietalent van het jaar.

Lees meer