fbpx

Lees, kom langs, bekijk!

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy.

Testimonial: Sam van den Brink

Blog

Sam van den Brink (26) startte met het High Potential Academy- traject: “Het contact met High Potential Academy zou ik omschrijven als warm en betrokken." Benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder.

Lees meer

Centraal Station Blog

Centraal Station

In deze Centraal Station Blog spreken wij met Fengwei An. Naast dat hij zich bezighoudt met diversiteit en inclusie, is hij fanatiek roeier met een mooie ambitie: werken aan de Olympische Spelen! Weten waarom precies? Lees het hier!

Lees meer

Het traject geeft houvast en houdt je scherp

Blog

Waar Wouter nu precies energie van krijgt op werkgebied? Daar wilde hij meer duidelijkheid over. Het High Potential Academy- traject gaf hem antwoorden: "het geeft houvast en houdt je scherp!"

Lees meer

Research Paper Geluk op de werkvloer

Nieuws

Ervaar jij momenteel geluk op je werk? Wil je weten wat dit inhoudt en hoe je met praktische tips het geluk van jezelf of je werknemers kunt verhogen? Lees dan hier onze nieuwste research paper: geluk op de werkvloer!

Lees meer

Je professionele identiteit ontwikkelen

Blog

Sanne Middelhoek wou haar professionele identiteit ontwikkelen: "Het was fijn om daar inzicht in te krijgen, met behulp van het High Potential Academy- traject". Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer

Valérie was op zoek naar een sparringpartner

Blog

Valérie den Hertog was op zoek naar een sparringpartner: "Het voelde goed om dat samen met High Potential Academy te doen." Lees hier meer!

Lees meer

Free riding is not an option!

Blog

Starten op de arbeidsmarkt tijdens corona? Volgens Maurits ter Poorten is van ‘free riding’ gedrag weinig sprake: you need to trust on your own talents! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Lees meer

the bliss project: meer authentieke, weerbare en stralende mensen!

Centraal Station

In deze Centraal Station Blog spreken wij met twee ondernemers met een inspirerend verhaal: Manouk Maalderink (26) en Louise Cnossen (27), oprichters van The Bliss Project. Hun missie? Meer authentieke, weerbare en stralende mensen!

Lees meer

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Nieuws

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer