fbpx

Lees, kom langs, bekijk!

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy.

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Blog

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Van de Kilimanjaro naar een eigen bedrijf: Leonoor Wismans over Koetjes & Kalfjes

Blog

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een student die tijdens deze corona-tijd geïnspireerd is geraakt. Deze editie spreek ik met Leonoor Wismans, één van de oprichtsters van Koetjes & Kalfjes.

Lees meer

Hoe je er het beste van maakt als je binnen zit

Blog

Ook in deze gekke tijd, staan wij (online) klaar voor jou. Wij helpen je om in deze tijd efficient te kunnen studeren, verder te gaan met je (persoonlijke) ontwikkeling en je voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Lees meer

10 jaar Studentflex & High Potential Academy!

Blog

Studentflex en High Potential Academy bestaan in april 10 jaar! We kijken terug op een decennium vol successen en leermomenten. Kasper en Maurits werpen een blik terug op de afgelopen 10 jaar, maar kijken ook uit naar de toekomst.

Lees meer

Rondetafelgesprek #1: De ervaring van Mauryn

Blog

High Potential Academy organiseert een paar keer per jaar een Rondetafelgesprek, de uitgelezen kans voor potentials en alumni om ervaren professionals het hemd van het lijf te vragen. Dit keer was Merick Schoute te gast.

Lees meer

Anneloes over de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever

Blog

Anneloes is vanaf begin dit jaar werkzaam bij High Potential Academy. Ik spreek haar over het vinden van een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

Sophie van Woerkom over sales, gladde verkooppraatjes en kritisch blijven naar jezelf

Blog

Voor deze editie van het Centraal Station spreek ik Sophie van Woerkom, die sinds oktober 2018 werkzaam is bij Vandebron als salesadviseur. Ze werd benoemd als een van de beste uit het salesteam en won daardoor Studentflex' Gouden Gieter.

Lees meer

Milou Ellenbroek over de ins en outs van solliciteren

Blog

Ben jij benieuwd hoe jij ervoor zorgt dat je met kop en schouders boven de andere sollicitanten uitsteekt? Milou Ellenbroek weet hoe!

Lees meer

Een nieuw begin: Andrei Iliev over comfortzones en nieuwe kansen

Blog

Het nieuwe jaar is in aantocht: een nieuw begin. Opnieuw beginnen is voor Andrei Iliev, flexkracht bij Studentflex, niet onbekend. Hij verhuisde driemaal in een paar jaar tijd.

Lees meer