fbpx

Lees, kom langs, bekijk!

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy.

Het traject geeft houvast en houdt je scherp

Blog

Waar Wouter nu precies energie van krijgt op werkgebied? Daar wilde hij meer duidelijkheid over. Het High Potential Academy- traject gaf hem antwoorden: "het geeft houvast en houdt je scherp!"

Lees meer

Je professionele identiteit ontwikkelen

Blog

Sanne Middelhoek wou haar professionele identiteit ontwikkelen: "Het was fijn om daar inzicht in te krijgen, met behulp van het High Potential Academy- traject". Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer

Valérie was op zoek naar een sparringpartner

Blog

Valérie den Hertog was op zoek naar een sparringpartner: "Het voelde goed om dat samen met High Potential Academy te doen." Lees hier meer!

Lees meer

Free riding is not an option!

Blog

Starten op de arbeidsmarkt tijdens corona? Volgens Maurits ter Poorten is van ‘free riding’ gedrag weinig sprake: you need to trust on your own talents! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Lees meer

Karima was op zoek naar tegengeluid

Blog

Karima zat in een technische bubbel en was daarom op zoek naar tegengeluid: "De sessies met andere Potentials brachten mij nieuwe inzichten en dat verbreedde mijn horizon. Ik heb het traject als erg waardevol ervaren” Lees hier meer!

Lees meer

Een mooie start voor Danique bij onze partner Ciphix

Blog

Danique vertelt over haar ervaring met High Potential Academy en hoe het traject heeft geleid tot een mooie baan bij onze partner Ciphix. Lees hier meer!

Lees meer

Flipping the Talent

Blog

Voor ons geen keuze tussen rood of blauw, nee we zien ze juist hand in hand gaan. Studentflex en High Potential Academy groeien, ook tijdens deze tweede golf en kijkend naar 2021 zien we kansen, voor jou en voor ons.

Lees meer

Hoe je er het beste van maakt als je binnen zit

Blog

Ook in deze gekke tijd, staan wij (online) klaar voor jou. Wij helpen je om in deze tijd efficient te kunnen studeren, verder te gaan met je (persoonlijke) ontwikkeling en je voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Lees meer

10 jaar Studentflex & High Potential Academy!

Blog

Studentflex en High Potential Academy bestaan in april 10 jaar! We kijken terug op een decennium vol successen en leermomenten. Kasper en Maurits werpen een blik terug op de afgelopen 10 jaar, maar kijken ook uit naar de toekomst.

Lees meer