fbpx

Lees, kom langs, bekijk!

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en blogs van High Potential Academy.

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Frisse Blik

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Frisse Blik Online – Avila Lindgren

Frisse Blik

Avila Lindgren startte een prijswinnend initiatief voor duurzame energie #CaribAlgae. Wat doet CaribAlgae nou precies? Waarom algen? En waarom is dit een belangrijk onderwerp voor onze toekomst?

Lees meer

Frisse Blik Online – Bart Deurloo

Frisse Blik

Bart Deurloo, Nederlands Olympiër. Hoe heeft hij de afgelopen periode ervaren en op welke manier kijkt hij, positief als die is, naar de toekomst?

Lees meer

Frisse Blik Online – Dylan Ahern

Frisse Blik

Dylan - beter bekend als één van De Kiesmannen vertelt ons hun geheim over het maken van shows rondom ´a-sexy onderwerpen´. En, hoe kijken zij naar de toekomst? Moeten alle shows nu digitaal?

Lees meer

Frisse Blik Online – Eelco Straathof

Frisse Blik

Eelco zou begin augustus de 7e editie van Blijdorp organiseren. Een festival met 15000 man is alleen niet mogelijk in 2020. Hoe gaat het team van Blijdorp hier mee om en welke andere initiatieven en kansen komen juist nu bovendrijven?

Lees meer

Frisse Blik Online – Joost Aartsen

Frisse Blik

Joost Aartsen, een echte duizendpoot. Samen met zijn compagnons startte hij o.a. Tosti Creative, Huis van Iemand Anders en opende hij vlak voor de horecasluiting Chez Miné. Hoe blijft hij creatief en wat brengen de komende maanden hem?

Lees meer

Frisse Blik Online – Marijn Houwert & Sander Muijs

Frisse Blik

Marijn & Sander. Wat een powerduo. Naast hun werk als Traumachirurg en Orthopedisch Chirurg, starten zij een initiatief waarbij zij hun (in)directe collega's in de ziekenhuizen (financieel) ondersteunen.

Lees meer

Frisse Blik Online – Tijmen Zonderwijk

Frisse Blik

Tijmen started an online platform with his brother. They sell matchworn and autographed football shirts of your favourite team! Now their expanding the legacy.

Lees meer

Aftermovie vorige edities Frisse Blik Talk

Frisse Blik

Kijk de aftermovies van de vorige edities van de Frisse Blik Talk om te zien wat je van de komende editie op 31 januari 2019 kunt verwachten.

Lees meer