Ben jij een administratief talent die per direct een ondersteunende rol wilt vervullen binnen een jonge en dynamische organisatie? Geeft het jou energie om de administratie tot in de puntjes te verzorgen? Dan is Studentflex de plek voor jou!

Backoffice medewerker Amsterdam 16 uur per week

Backoffice Medewerker 16 uur per week voor HUB Amsterdam

Ben jij een administratief talent die per direct een ondersteunende rol wilt vervullen binnen een jonge en dynamische organisatie? Geeft het jou energie om de administratie tot in de puntjes te
verzorgen? Dan is Studentflex de plek voor jou!

Studentflex is als uitzendbureau uit op duurzame verbindingen. Die lange termijn is alleen haalbaar als je oprecht in elkaar geïnteresseerd bent. In kandidaten, in opdrachtgevers en in elkaar. Daarom  hebben we ook geen eindeloze pagina’s met vacatures. Presenteren we geen lange lijst cv’s aan onze opdrachtgevers. We praten, onderzoeken, analyseren. En dan bemiddelen we. Dat is hoe we ons onderscheiden.

Studentflex is te vinden in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Tevens is Studentflex  de moederorganisatie van High Potential Academy.

High Potential Academy is het bureau voor talentontwikkeling. Talent krijgt bij ons een bredere kijk op zichzelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij. Die kijk heeft elk talent nodig. Of het nu gaat om een traineeship bij een multinational,een vervolgstap in een consultancy carrière of kiezen voor een startup.

Het begint altijd met iemands eigen verhaal, de eigen motivatie. Alle keuzes in leven en carrière worden gemaakt op basis van zelfkennis. Die doe je op door actief aan de slag te gaan met je
competenties en ze zo te ontwikkelen. Dat kan bij High Potential Academy. En wie eenmaal weet wat hij of zij kan, wil, ambieert, kunnen wij helpen de juiste plaats op de arbeidsmarkt te vinden.

Taken en verantwoordelijkheden

De Backoffice Medewerker is verantwoordelijk voor het opmaal ondersteunen van de Backoffice Manager op verschillende gebieden. Taken bestaan o.a. uit:

Operationeel

o (Intern) contactpersoon m.b.t. vragen over de uitzendadministratie.
o Heeft en geeft inzicht in optimalisatie van de backoffice.
o Ondersteunen bij het uitbouwen en uitrollen van de backoffice binnen Studentflex.

 

Administratief

o Zelfstandig verwerken en beheren van contracten, uitzendingen, e.d..
o Zelfstandig uitwerken en controleren van de loonadministratie.
o Uitzendadministratie (verzuim, vakantie-uren, etc.) afstemmen met de flexkrachten.
o Controleren en verwerken van declaraties.
o Voorbereiden van de periode verloning.
o Ondersteunen bij de facturatie en de financiële administratie.

 

Wat verwachten wij van jou?

o Jij bent ondernemend; hands-on, verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig administratieve werkzaamheden uitvoeren.
o Jij hebt affiniteit met cijfers en werkt nauwkeurig.
o Kennis van excel heeft de voorkeur
o Communicatief sterk in woord en geschrift zowel in het Nederlands als Engels.
o Energiek, kritisch en zorgt dat deze houding resulteert in actie en resultaat.
o Stressbestendig, gestructureerd en je kunt prioriteiten stellen; Jij weet met gemak verschillende ballen in de lucht te houden.
o Standplaats is Amsterdam, dus je woont, bij voorkeur, in Amsterdam.
o Jij bent een half jaar tot een jaar voor 16 uur per week beschikbaar en studeert minimaal op HBO niveau. De dagen zijn te verdelen over hele dagen en/of dagdelen.

 

Wij bieden

Een geweldig jong team vol ondernemende, energieke en ambitieuze mensen. Samen werken zij, vol enthousiasme, aan de verdere groei van Studentflex en High Potential Academy. Wij nemen geen blad voor de mond en kiezen altijd voor het optimale resultaat, waarin opdrachtgever en flexkracht allebei op de eerste plek staan. Wij geloven in het feit dat wij, juist door deze aanpak, de beste resultaten kunnen realiseren. Dat betekent dat we eerlijk zijn en geloven in elkaar.
Naast groei van de organisatie is persoonlijke groei ook van groot belang.

Contactpersoon
Jaco Breunisse | jacobreunisse@studenlex.nl | 020 3585880

Geschreven door Jaco Breunisse

volg ons op

Lees ook

Eigentijds kritisch, iedereen op zijn eigen manier

Op 31 januari was de Frisse Blik Talk. 3 sprekers kwamen hun visie geven op het thema van de avond: 'Eigentijds Kritisch'. Hoe zorg je dat je dat blijft?!

Lees meer

Kansen liggen meer voor het grijpen dan je denkt

Vaak associëren mensen een nieuwe Frisse start met een nieuwe werkgever. Vaak liggen echter binnen de eigen organisatie mooie kansen veel meer voor het grijpen dan je denkt!

Lees meer

De zinloze zoektocht naar de droombaan

Zoeken naar een droombaan is zinloos. Maar bedenk eerst eens voor jezelf wat voor jou echt belangrijk is, dan kom je vaak al heel dichtbij die ‘droombaan’.

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Maurits staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Maurits ter Poorten

Commercieel Manager bij HPA

mauritsterpoorten@hipoacademy.nl

06-42712294

Mail Maurits

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter