fbpx

Danique vertelt over haar ervaring met High Potential Academy en hoe het traject heeft geleid tot een mooie baan bij onze partner Ciphix. Lees hier meer!

Een mooie start voor Danique bij onze partner Ciphix

Afgelopen jaren heeft Danique (24) Bedrijfskunde en Psychologie gestudeerd, gevolgd door een master Business Administration met specialisatie Consumer Marketing. Ze was net afgestudeerd en in eerste instantie op zoek naar een bijbaan om relevante werkervaring op te doen. Van verschillende kanten hoorde Danique dat Studentflex daarbij behulpzaam kon zijn. Danique raakte al snel in gesprek met High Potential Academy en is toen parallel aan het contact met Studentflex een (versneld) coaching- en trainingstraject gestart.

Wat heeft het contact met Studentflex én High Potential Academy parallel jou opgeleverd?
“Bovenal natuurlijk mijn eerste baan! Aanvankelijk ging ik ervan uit dat het om een tijdelijke baan ging, maar al snel bleek het bedrijf zo leuk dat ik inmiddels ja heb gezegd op het aanbod van een jaarcontract. Daarnaast heeft de High Potential Academy mij geholpen een verdiepingsslag te maken in mijn zoektocht, door actief aan de slag te gaan met het koppelen van mijn persoonlijkheid en talenten aan de arbeidsmarkt. Het is heel fijn om in de spannende tijd van solliciteren zowel met een coach als met leeftijdsgenoten persoonlijk- en professioneel georiënteerde gesprekken te voeren.” 

Welke momenten hebben jou het meest uitgedaagd in de voorbereiding op je eerste baan?
“Met mijn studieachtergrond is de keuze enorm groot. Mijn grootste uitdaging was het helder krijgen wat voor een functie en wat voor bedrijf bij mij zou passen. Vers uit de studiebanken dacht ik dat het een logische keuze zou zijn om me te richten op een startersfunctie in de marketing of een traineeship. Dat ik me nu vooral met projectmanagement ga bezighouden bij een scale-up in de tech-sector had ik van tevoren niet kunnen bedenken.” 

Resultaat: Waar start je in welke rol? Wat wordt er van je verwacht?
“Ik start per 1 februari in de rol van Junior Implementation Lead bij Ciphix. Dit betekent dat ik projecten bij onze klanten ga begeleiden en al snel ook accounts zal gaan beheren en uitbreiden. Wat er van mij verwacht wordt: ownership, initiatief, nieuwsgierigheid en groeimindset.” 

Hoe draagt dit bij aan jouw ambitie / toekomst?
“Doordat ik veel verantwoordelijkheid krijg en de vrijheid om nieuwe dingen te doen, leer ik enorm veel. Daarnaast geeft iedereen bij Ciphix mij vertrouwen, wat in mijn ogen de basis vormt voor het bereiken van individuele en gezamenlijke successen.

Kortom; ik denk dat het werken bij een jong en snelgroeiend bedrijf in een dynamische omgeving een geweldige eerste stap is in mijn carrière!” 

Geschreven door Quirine de Planque

volg ons op

Lees ook

Centraal Station Blog

In deze Centraal Station Blog spreken wij met Fengwei An. Naast dat hij zich bezighoudt met diversiteit en inclusie, is hij fanatiek roeier met een mooie ambitie: werken aan de Olympische Spelen! Weten waarom precies? Lees het hier!

Lees meer

Het traject geeft houvast en houdt je scherp

Waar Wouter nu precies energie van krijgt op werkgebied? Daar wilde hij meer duidelijkheid over. Het High Potential Academy- traject gaf hem antwoorden: "het geeft houvast en houdt je scherp!"

Lees meer

Research Paper Geluk op de werkvloer

Ervaar jij momenteel geluk op je werk? Wil je weten wat dit inhoudt en hoe je met praktische tips het geluk van jezelf of je werknemers kunt verhogen? Lees dan hier onze nieuwste research paper: geluk op de werkvloer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Maurits staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Maurits ter Poorten

Commercieel Manager / Co-Founder bij HPA

mauritsterpoorten@hipoacademy.nl

06-42712294

Mail Maurits

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter