fbpx

"High Potential Academy daagde mij uit bewuster te zijn van wat ik wil en wat mijn doelen zijn als ik kijk naar mijn carrière." Lees meer!

Karima was op zoek naar tegengeluid


Karima (26) is via Studentflex (ons zusterbedrijf) bij High Potential Academy terecht gekomen. Waar zij eerder op zoek was naar een inhoudelijke bijbaan via Studentflex, heeft Karima zich nu klaargestoomd voor de arbeidsmarkt samen met ons. Karima vond het tijd worden om uit haar comfortzone te stappen, op zoek te gaan naar tegengeluid en na te gaan wat zij echt wil. Om deze redenen verbond zij zich aan het netwerk van High Potential Academy. 

 

Karima’s achtergrond 

Karima heeft haar bachelor Technische Natuurkunde in Delft afgerond. Naast haar studie heeft zij van alles ondernomen. Zo zette zij zich bijvoorbeeld in voor de Veerstichting en was zij deelnemer van United Netherlands. Uiteindelijk viel haar masterkeuze ook op Technische Natuurkunde.

 

High Potential Academy traject

Karima heeft het High Potential Academy-traject bij ons als masterstudent afgerond en bereidt zich nu voor op haar eerste baan. “Ik had een sterk onderbuik gevoel over wat ik wilde en wat ik goed kan, maar ik wilde hierin uitgedaagd worden. Ik had de behoefte zelf goede keuzes te maken, in plaats dat dit voor mij werd gedaan.”

“High Potential Academy daagde mij uit bewuster te zijn van wat ik wil en wat mijn doelen zijn als ik kijk naar mijn carrière. In Delft zat ik in een ‘technische bubbel’. De sessies met (o.a.) andere Potentials brachten mij nieuwe inzichten en dat verbreedde mijn horizon. Ik heb het traject als erg waardevol ervaren”. Karima weet nu zeker dat zij een gefundeerde keuze gaat maken.

 

Wat doet Karima nu?

Karima heeft inmiddels haar thesis afgerond en oriënteert zich op haar eerste baan. Tijdens haar carrière wil zij op het snijvlak zitten van de techniek en de mens. Zij zal haar carrière willen starten in een ambitieuze omgeving als engineer waarin ze positieve invloed kan hebben op het gebied van renewable energy. Karima is nieuwsgierig en heeft een enorme drive om succesvol te zijn en impact te maken, als eerste Marokkaans-Nederlandse vrouw. In de toekomst wilt Karima alles uit zichzelf blijven halen en ambieert zij een rol met veel maatschappelijke impact. Bijvoorbeeld in een leiderschapspositie waarin zij controversieel mag zijn en haar mening mag delen. Dat zijn nog eens mooie ambities!

Geschreven door Quirine de Planque

volg ons op

Lees ook

Testimonial: Carlijn Kolkman

Carlijn deelt haar ervaring met het High Potential Academy- traject, benieuwd? Lees meer!

Lees meer

Testimonial: Coot Uelen

Coot deelt haar ervaring met het High Potential Academy- traject, benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer

Research Paper Sneakers op de werkvloer

Tegenwoordig is het hybride werken niet meer weg te denken uit onze samenleving: hoe ervaart onze Community dit? Lees hier onze nieuwste research paper: sneakers op de werkvloer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Kasper staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Kasper Klop

Commercieel Manager / Co-Founder bij HPA

kasperklop@hipoacademy.nl

06-14778311

Mail Kasper

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter