fbpx

Beerend Gerats (25) kwam door voormalige Associates in Enschede (student Ambassadeur) in contact met High Potential Academy. Hij vertelt hoe waardevol High Potential Academy was om richting te geven aan zijn masterkeuze. “Het in gesprek gaan over je (carrière)keuzes en ambitie verbreedt mijn horizon.“ Lees meer over Beerend!

Testimonial Beerend: Ik verbreed mijn horizon

Beerend Gerats (25) kwam door voormalige Associates in Enschede (student Ambassadeur) in contact met High Potential Academy. Rob & Cees waren namelijk op zoek naar de juiste opvolgers en die vonden ze in Beerend en Wout.

High Potential Academy bood Beerend de kans om richting te geven aan zijn masterkeuze en het netwerk van High Potential Academy te versterken in Enschede. Hierdoor kon hij zichzelf blijven uitdagen tijdens zijn studieperiode.

BEEREND´S ACHTERGROND

In Enschede maakte Beerend de keuze voor een Bachelor Creative Technology. Zijn studietijd combineerde hij zijn studies met diverse nevenprojecten & het Associateschap van High Potential Academy. 

Op dit moment woont Beerend in Amsterdam en is hij afgelopen maand afgestudeerd aan de Universiteit van Twente in Interaction Technology & Computer Science.

HIGH POTENTIAL ACADEMY TRAJECT

Beerend heeft het traject als masterstudent afgerond & bevindt zich op dit moment in zijn sollicitatiefase.

High Potential Academy is een stok achter de deur geweest om je gedachtes op papier te zetten, inzichten te krijgen en een knoop voor jezelf door te hakken. ´Je moet het wel leuk vinden kritisch na te denken over je carrière en hierover te sparren met anderen´.

Het sparren met Maurits tijdens de Arbeidsmarktoriëntatietraining was voor hem een openbaring. ´Ik weet nu dat ik het leuk vind om me in de begin/ideeën-fase te bevinden & hiermee te experimenteren´.

Je bent constant bezig structuur aan te brengen in je keuzes en je eigen verhaal aan te scherpen.

WAT DOET BEEREND NU?

Beerend heeft afgelopen maand zijn eindpresentatie gehad en bevindt zich nu in de sollicitatiefase. Een mooi resultaat: er wordt gekeken om het te vormen naar een paper.

Daarnaast focust Beerend zich op PhD-plekken in het (theoretische) veld van Artificial Intelligence.

Geschreven door

volg ons op

Lees ook

Testimonial: Carlijn Kolkman

Carlijn deelt haar ervaring met het High Potential Academy- traject, benieuwd? Lees meer!

Lees meer

Testimonial: Coot Uelen

Coot deelt haar ervaring met het High Potential Academy- traject, benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer

Research Paper Sneakers op de werkvloer

Tegenwoordig is het hybride werken niet meer weg te denken uit onze samenleving: hoe ervaart onze Community dit? Lees hier onze nieuwste research paper: sneakers op de werkvloer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Jaco staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Jaco Breunisse

Back-Office Manager bij HPA

jacobreunisse@studentflex.nl

06-45256785

Mail Jaco

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter