fbpx

Cassie deelt hoe High Potential Academy haar handvatten heeft gegeven in haar oriëntatie in verschillende sectoren en bedrijfsculturen. Ook vertelt ze hoe ze er achter is gekomen welke startersfunctie het beste bij haar past om haar ambities te bereiken. Lees snel meer!

Testimonial Cassie: oriënteren in verschillende sectoren en bedrijfsculturen

Cassie Tingen (24) veranderde tijdens haar bestuursjaar van de Veerstichting van mening om Diplomaat te worden. Via een vriendinnetje die zij kende vanuit hun tijd bij het Europees Jeugdparlement, werd zij geënthousiasmeerd over High Potential Academy.

CASSIE’S ACHTERGROND
Cassie heeft tijdens haar bachelor Internationale Betrekkingen gewoond en gestudeerd in Leiden. Het afronden van haar bachelor stelde zij met een jaar uit en vervulde een full-time bestuursfunctie als Penningmeester van de Veerstichting. Hier was Cassie verantwoordelijk voor de begroting en financiële stabiliteit van de Veerstichting.
Tijdens haar bachelor en ervaring had zij een grote interesse voor de economische diplomatie en vond zij vooral ze kwantitatieve economie leuk.  Hierdoor besloot Cassie een Master Economics and Governance te starten.

HET TRAJECT
Via een vriendinnetje die Cassie kende vanuit hun tijd bij het Europees Jeugdparlement, werd zij geënthousiasmeerd over High Potential Academy. De Talent Development Coach is goed in reflecterende vragen stellen. Je wordt getriggerd kritisch te kijken naar je kwaliteiten. De Arbeidsmarktoriëntatietraining is voor haar echt een eye-opener geweest. Haar talenten kon zij nu ook koppelen aan een bedrijfscultuur en sector. Tevens hebben haar mede-Potentials ook een grote rol gespeeld. Iedereen zit er met hetzelfde doel. Je geeft elkaar goede tips & feedback.

WAT DOET CASSIE NU?
Cassie zit in de afrondende fase van haar Master. In juni verdedigt zij haar scriptie en loopt daarnaast stage bij Van Lanschot Kempen, waar ze in een rap tempo ontzettend veel leert over bijvoorbeeld beleggingsportefeuilles. In september vertrekt zij nog een half jaar naar Parijs om te studeren aan de Sciences Po Universiteit in Parijs.
En wat de toekomst brengt? In ieder geval wil Cassie doorgroeien binnen het bedrijfsleven en daar een mooie functie vinden. Haar stage & tijd in Parijs zullen bepalend zijn of ze dit wil doen binnen de banken-wereld, waar haar interesse nu ligt.

Meer weten over Cassie? Stuur haar een berichtje via LinkedIn!

Geschreven door Pinar Tas

volg ons op

Lees ook

Testimonial Wouter: een enorme drive om te ontwikkelen

Wouter kwam door Studentflex in contact met High Potential Academy: "Een mooie wisselwerking tussen jezelf, je peers en de experts van High Potential Academy zorgen voor een fijne sfeer en bovenal een enorme drive om verder te ontwikkelen."

Lees meer

Testimonial Tessa: weloverwogen keuzes maken

Tessa Geelen (24) kwam door een Potential in contact met High Potential Academy: “In een wereld waar het niet op kan en de verwachtingen hoog zijn, zijn weloverwogen keuzes des te belangrijker." Lees snel meer over Tessa!

Lees meer

Testimonial Haike: de inspirerende contactmomenten

Haike vertelt over de gesprekken en events bij High Potential Academy en hoe ze werd geïnspireerd hierdoor. Meer weten? Lees dan snel verder!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Kasper staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Kasper Klop

Commercieel Manager bij HPA

kasperklop@hipoacademy.nl

06-14778311

Mail Kasper

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter