fbpx

Jaap vertelt hoe High Potential Academy hem heeft geholpen als objectieve sparringpartner en de gesprekken met de Talent Development Coach. Lees meer!

Testimonial Jaap: een objectieve sparringpartner

Jaap Wagenaar (25) weet dat hij in het dagelijks leven ‘gewoon’ moet doen wat hij leuk vindt. Dit zou hij ook terug willen vinden in zijn eerste baan. Door een studiegenootje tijdens zijn bachelor Bestuurs- & Organisatiewetenschappen, werd hij geënthousiasmeerd over High Potential Academy.

JAAPS ACHTERGROND
Jaap heeft zijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen afgemaakt aan de Universiteit Utrecht, waar hij ook woonde. Tijdens zijn tijd in Utrecht was hij veel in de weer naast zijn Bachelor. Zo heeft Jaap een jaar Integrand gedaan, zat hij in verschillende commissies bij zijn studentenvereniging & heeft hij een half jaar de wereld over gereisd.

HET TRAJECT
Door een studiegenootje tijdens zijn bachelor Bestuurs- & Organisatiewetenschappen, werd hij geënthousiasmeerd over High Potential Academy. Jaap heeft veel van de gesprekken geleerd. Het is fijn om samen echt de tijd te nemen om na te denken over de eerste stap die je gaat zetten in je carrière. Dit doe je namelijk niet snel uit jezelf. Daarnaast zijn de gesprekken met mede-Potentials tijdens de trainingen erg leuk. Ook al vinden zij andere dingen veel interessanter, er is altijd een leuke interactie. Iedereen zit daar met hetzelfde doel, waardoor iedereen met elkaar meedenkt en elkaar inspireert.

WAT DOET JAAP NU?
Jaap ambieert om te groeien in een rol waarbij hij zich kan focussen op het verbeteren van het menselijk kapitaal binnen een organisatie. Jaap is afgestudeerd en start vanaf september als Adviseur bij FProfs in Maarsbergen. Binnen FProfs zal hij zich bezighouden met de groei en ontwikkeling van zijn klanten door middel van strategie, management alignment & change.

Meer weten over Jaap? Stuur hem een berichtje via LinkedIn!

Geschreven door Pinar Tas

volg ons op

Lees ook

Testimonial Wouter: een enorme drive om te ontwikkelen

Wouter kwam door Studentflex in contact met High Potential Academy: "Een mooie wisselwerking tussen jezelf, je peers en de experts van High Potential Academy zorgen voor een fijne sfeer en bovenal een enorme drive om verder te ontwikkelen."

Lees meer

Testimonial Tessa: weloverwogen keuzes maken

Tessa Geelen (24) kwam door een Potential in contact met High Potential Academy: “In een wereld waar het niet op kan en de verwachtingen hoog zijn, zijn weloverwogen keuzes des te belangrijker." Lees snel meer over Tessa!

Lees meer

Testimonial Haike: de inspirerende contactmomenten

Haike vertelt over de gesprekken en events bij High Potential Academy en hoe ze werd geïnspireerd hierdoor. Meer weten? Lees dan snel verder!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Anneloes staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Anneloes Dimmendaal

Lead Recruitment Consultant bij HPA

anneloesdimmendaal@hipoacademy.nl

06-42092141

Mail Anneloes

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter