fbpx

Maud is zoekende naar wat ze precies leuk vindt en wil doen later en besloot zich in te schrijven bij High Potential Academy. Ze vertelt hoe onze Talent Development Coach haar verder helpt. Lees hier meer over haar traject!

Testimonial Maud: waar zie ik mezelf later werken?

Maud Hendriksen (25) heeft haar Bachelor in Bewegingswetenschappen en in Technische Bedrijfskunde afgerond. Ze is zojuist begonnen aan haar masterscriptie van de master Biomedische Technologie in Delft. Lees hier meer over haar proces en traject:

MAUD’S ACHTERGROND
Ik vond Bewegingswetenschappen niet uitdagend genoeg, dus ik maakte de keuze voor een tweede bachelor: Technische Bedrijfskunde. Dit heb ik allebei afgerond en zit nu in de eindfase van mijn master in Biomedische Technologie. Ik ben al een tijdje zoekende naar wat ik leuk vind en wat ik wil, maar ik kon in mijn directe omgeving niet de juiste sparringpartner vinden. Ik sta aan het begin van het traject, maar ik heb goed vertrouwen dat High Potential Academy mij verder kan helpen!

HET TRAJECT
Het eerste gesprek met de Talent Development Coach was best confronterend: zij daagde mij uit om beter over mezelf na te denken. Ik had daarvoor nog nooit een gesprek over de motivaties achter mijn antwoorden gehad. Katy bleef doorvragen en dat was enorm leerzaam. Ik zag al snel in dat dit mij wel ging helpen. Door de opdracht van mijn 360 graden feedback formulier kwam ik erachter hoe anderen mij zagen. Een andere opdracht gaf mij inzicht in waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Ik realiseerde me dat ik voor mezelf beter moet definiëren waarom ik bepaalde keuzes maak. Hoewel ik pas net begonnen ben met het traject, ben ik echt enorm enthousiast. Ik heb het aan al mijn huisgenoten aangeraden. Anderen vragen mij: ‘ben je nu al bezig met later?’, maar ik zie dit als een enorme kans om mijzelf beter te begrijpen.

MAUD’S TOEKOMST
Ik heb nog niet helemaal voor ogen wat ik wil, maar wel in welke sector ik wil werken. De medische sector trekt mij enorm, maar dit moet voor mij ook een technische factor hebben. Ik zie ook steeds meer in wat ik niet leuk vind: Mijn huidige studie is erg onderzoek-gericht, dus na het afronden van mijn master zie ik mijzelf misschien toch een andere richting op gaan. Ook dat zijn voor mij nu al waardevolle realisaties.

Meer weten? Stuur Maud op LinkedIn een berichtje!  

volg ons op

Lees ook

Testimonial Jaap: een objectieve sparringpartner

Jaap vertelt hoe High Potential Academy hem heeft geholpen als objectieve sparringpartner en de gesprekken met de Talent Development Coach. Lees meer!

Lees meer

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Cassie: oriënteren in verschillende sectoren en bedrijfsculturen

Cassie deelt hoe High Potential Academy haar handvatten heeft gegeven in haar oriëntatie in verschillende sectoren en bedrijfsculturen. Ook vertelt ze hoe ze er achter is gekomen welke startersfunctie het beste bij haar past. Lees meer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Lavy staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Lavy van der Goot

Talent Development Coach bij HPA

lavyvandergoot@hipoacademy.nl

06-41486885

Mail Lavy

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter