fbpx

Ruben vertelt over de twijfels die hij had tussen een eigen bedrijf of een traineeship. High Potential Academy heeft hem helpen inzien waar hij energie uit haalt en wat hij belangrijk vindt. Nu heeft hij zijn eigen bedrijf: AYCE. Lees er hier meer over!

Testimonial Ruben: traineeship of eigen onderneming?

Een traineeship volgen of toch een eigen onderneming starten? Ruben twijfelde na zijn master en besloot daarom het traject bij High Potential Academy te volgen. Lees meer over zijn proces: 

RUBENS ACHTERGROND
“Na drie jaar Bedrijfskunde en een bestuursjaar bij de studievereniging, begon ik aan mijn master Supply Chain in Rotterdam. Tijdens mijn afstudeerstage bij Heineken onderzocht ik de efficiëntie van verpakkingslijnen. Hoewel ik daarna een baan aangeboden kreeg bij Heineken, kreeg ik ook de kans om een bedrijfje over te nemen. Ik ben mij toen fulltime gaan inzetten voor AYCE, een ijsmerk dat cocktails maakt in sorbet vorm met 5% alcohol.”

HET TRAJECT
“Toen ik terugkwam uit het buitenland, was ik heel erg aan het twijfelen of ik door moest gaan. Was een traineeship niet iets voor mij? De gesprekken met Katy en Lavy hebben mij enorm geholpen: ik kwam erachter waar ik energie uit haal en wat ik echt belangrijk vind in het werkleven. Ik kwam erachter dat ik vrijheid in beslissingen erg belangrijk vind en dat ik mijn energie haal uit praktisch en pragmatisch denken. Ik heb toen de keuze voor het ondernemen gemaakt.”

WAT DOET RUBEN NU?
“Het geeft nu veel voldoening om een product te maken wat ik zelf heb ontwikkeld en waar ik volledig achter sta. Ik ben nu tevreden met mijn keuze. Naast mijn eigen bedrijf geef ik een dag in de week advies over de oprichting van een bedrijf en welke leveranciers het beste geselecteerd kunnen worden. Dat ligt in lijn met wat ik bij Heineken heb gedaan. Ik vind de onzekerheid van een niet-stabiel inkomen uitdagend, dus op deze manier vind ik daar een goede balans in. Op de lange termijn wil ik blijven doorgaan met projecten waarbij ik mijn creativiteit en ondernemerschap kan blijven benutten.”

Bezoek hier de website van Ruben’s cocktail sorbet bedrijf: AYCE.

Geschreven door Pinar Tas

volg ons op

Lees ook

Testimonial Jaap: een objectieve sparringpartner

Jaap vertelt hoe High Potential Academy hem heeft geholpen als objectieve sparringpartner en de gesprekken met de Talent Development Coach. Lees meer!

Lees meer

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Cassie: oriënteren in verschillende sectoren en bedrijfsculturen

Cassie deelt hoe High Potential Academy haar handvatten heeft gegeven in haar oriëntatie in verschillende sectoren en bedrijfsculturen. Ook vertelt ze hoe ze er achter is gekomen welke startersfunctie het beste bij haar past. Lees meer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Kasper staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Kasper Klop

Commercieel Manager bij HPA

kasperklop@hipoacademy.nl

06-14778311

Mail Kasper

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter