fbpx

Valérie den Hertog was op zoek naar een sparringpartner: "Het voelde goed om dat samen met High Potential Academy te doen." Lees hier meer!

Valérie was op zoek naar een sparringpartner

Valérie den Hertog (27) kwam via een mede-Potential in contact met High Potential Academy. Zij wist goed wat haar kwaliteiten waren & waar zij energie van kreeg, maar had de behoefte te sparren over de juiste vertaalslag naar de arbeidsmarkt. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder.

Achtergrond
Valérie

Valérie heeft haar bachelor Media Information and Communication afgerond en zit momenteel in de afrondende fase van haar master Policy, Communication & Organization in Amsterdam. Tijdens haar studieloopbaan heeft Valérie niet stilgezeten. Zo had zij verschillende (bij)banen en had zij een part-time bestuurlijke functie bij Enactus Vrije Universiteit.

High Potential Academy- traject

“Tijdens mijn bachelor ben ik via Studentflex in contact gekomen met High Potential Academy. Het traject sprak mij toen al aan, maar het was nog wel iets te vroeg om te starten. Tijdens mijn master heb ik vervolgens weer contact opgenomen met de Community Manager, Quirine. Ik wist namelijk goed te benoemen waar ik goed in ben & en wat ik leuk vind, maar de juiste koppeling naar de arbeidsmarkt? Daar wilde ik graag over sparren. Het voelde goed om dat samen met High Potential Academy te doen.”

Tot welke belangrijke inzichten ben jij gekomen tijdens het traject?

“Het High Potential Academy-traject heb ik inmiddels afgerond en het is mij erg goed bevallen. Wat je erin stopt, krijg je ook terug. Je krijgt bijvoorbeeld handige tools aangereikt om vervolgens met een kritische blik zelf de volgende stap zetten. De plattegrond wordt als het ware gegeven, maar je moet zelf gaan bouwen. Lavy (Talent Development Coach & Trainer) haar begeleiding vond ik erg fijn. Super concreet en een duidelijk verhaal, zonder poespas en goed op de inhoud. Er was ruimte voor open- en kwetsbaarheid.”

Ik zou het High Potential Academy-traject  iedereen aanraden. Je investeert namelijk in jezelf en dat valt nooit tegen. Het traject heeft bevestigd  dat ik momenteel in de goede hoek zit. Daarnaast heb geleerd dichtbij mezelf te blijven, te doen wat ik leuk vind en dat ik juist daarin kan excelleren. Het geeft mij vertrouwen in de start van mijn carrière.”

Ambities?

“Ik zou graag binnen een bedrijf of daarbuiten willen ondernemen en daarom kies ik bewust voor een startersfunctie om commerciële ervaring op te doen. Vanuit mijn studie heb ik meer psychologische kennis opgedaan en dat in combinatie met commerciële skills, lijkt mij een waardevolle combinatie. Graag zou ik daarom een traineeship starten, in de richting van sales/marketing en/of category management.”

Benieuwd naar ervaringen van andere Potentials? Klik dan op deze link.
Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Volg ons hier op LinkedIn. 

Geschreven door Eline Keuning

volg ons op

Lees ook

Centraal Station Blog

In deze Centraal Station Blog spreken wij met Fengwei An. Naast dat hij zich bezighoudt met diversiteit en inclusie, is hij fanatiek roeier met een mooie ambitie: werken aan de Olympische Spelen! Weten waarom precies? Lees het hier!

Lees meer

Het traject geeft houvast en houdt je scherp

Waar Wouter nu precies energie van krijgt op werkgebied? Daar wilde hij meer duidelijkheid over. Het High Potential Academy- traject gaf hem antwoorden: "het geeft houvast en houdt je scherp!"

Lees meer

Research Paper Geluk op de werkvloer

Ervaar jij momenteel geluk op je werk? Wil je weten wat dit inhoudt en hoe je met praktische tips het geluk van jezelf of je werknemers kunt verhogen? Lees dan hier onze nieuwste research paper: geluk op de werkvloer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Anneloes staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Anneloes Dimmendaal

Lead Recruitment Consultant bij HPA

anneloesdimmendaal@hipoacademy.nl

06-42092141

Mail Anneloes

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter