Oriënteer je op de arbeidsmarkt

High Potential Academy drijft op de kracht van onze community.

Daarom ontmoeten we je graag op een van onze events. Ze zijn er voor talenten én voor opdrachtgevers. Bezoek bijvoorbeeld: arbeidsmarkt gerelateerde thema-avonden, sollicitatietrainingen en inspiratiesessies over loopbaan, starten of de balans tussen werk en privé.

Sollicitatie/assessmenttraining #2 | 29 mei 2019

Tijdens de sollicitatie/assessmenttraining ga jij jouw talenten leren inzetten op de meest effectieve manier. Hierna ben jij beter in staat de momenten te herkennen waarop jij  jouw talenten tot uiting kan laten komen en kunt toepassen.

Lees meer

Existentiegesprek | 29 mei 2019

Praktijkvoorbeeld

Een Existentiegesprek biedt inzichten doordat een ervaren professional uit een specifieke sector zijn of haar verhaal vertelt.

Lees meer

Arbeidsmarktoriëntatie training #4 | 5 juni 2019

Tijdens een arbeidsmarktoriëntatie training ga je de arbeidsmarkt verkennen en probeer je erachter te komen wat er bij jou past

Lees meer

Potential Day | 6 juni 2019

Tijdens de Potential Day ontmoet je jouw mede-Potentials en maak je kennis met een bedrijf.

Lees meer

Talentontwikkelingstraining #3 | 3 juli 2019

In deze training ga jij je verdiepen in jouw talenten en hoe je die kunt herkennen bij jezelf en anderen. Na deze training ben jij in staat jouw talenten te benoemen en deze te herkennen in jouw werk.

Lees meer

Frisse Blik Talk #7 | 4 juli 2019

Voor een 'Frisse Blik Talk' nodigen wij inspirerende sprekers uit om hun visie te geven over het thema van de avond.

Lees meer

Frisse Blik Talk #8 | 3 oktober 2019

Voor een 'Frisse Blik Talk' nodigen wij inspirerende sprekers uit om hun visie te geven over het centrale thema van de avond.

Lees meer