Oriënteer je op de arbeidsmarkt

High Potential Academy drijft op de kracht van onze community.

Daarom ontmoeten we je graag op een van onze events. Ze zijn er voor talenten én voor opdrachtgevers. Bezoek bijvoorbeeld: arbeidsmarkt gerelateerde thema-avonden, sollicitatietrainingen en inspiratiesessies over loopbaan, starten of de balans tussen werk en privé.

Frisse Blik Talk #6 | 31 januari 2019

Voor een 'Frisse Blik Talk' nodigen wij inspirerende sprekers uit om hun visie te geven over het thema van de avond.

Lees meer

Sollicitatie/Assessmenttraining #1 | 6 februari 2019

Tijdens de sollicitatie/assessmenttraining ga jij jouw talenten leren inzetten op de meest effectieve manier. Na deze training ben jij beter in staat de momenten te herkennen waarop jij  jouw talenten tot uiting kan laten komen en hoe je de

Lees meer

Existentiegesprek FMCG/Retail | 6 februari 2019

Nieuws

De High Potential Academy organiseert het Existentiegesprek sector FMCG/Retail. Tijdens een Existentiegesprek zal een ervaren professional zijn of haar verhaal vertellen. De professional heeft kennis over deze specifieke sector.

Lees meer

Arbeidsmarktoriëntatie training #1 | 21 februari 2019

Tijdens een arbeidsmarktoriëntatie ga jij je verdiepen op welke plekken en organisaties jij jouw talenten het beste kunt inzetten.

Lees meer

Talentontwikkelingstraining #1 | 6 maart 2019

Tijdens een talentontwikkelingstraining ga jij je verdiepen in jouw talenten en hoe je die kunt herkennen bij jezelf en anderen. Dit doen we door een speciaal ontworpen training die jou hier bewuster van laat worden. Na deze training ben ji

Lees meer

Existentiegesprek | 14 maart 2019

Nieuws

Een Existentiegesprek biedt inzichten doordat een ervaren professional uit een specifieke sector zijn of haar verhaal vertelt.

Lees meer

Arbeidsmarktoriëntatie training #2 | 14 maart 2019

Tijdens een arbeidsmarktoriëntatie ga jij je verdiepen op welke plekken en organisaties jij jouw talenten het beste kunt inzetten. én welke het beste passen bij jouw doelstellingen op de korte- en lange termijn.

Lees meer

Alumni Event | 11 april 2019

Onze Community is voor High Potential Academy de belangrijkste pijler. Daarbij behoort niet alleen de huidige Community maar ook onze Alumni. Speciaal voor hen organiseren wij op 11 april het Alumni Event.

Lees meer

Frisse Blik Talk #7 | 4 juli 2019

Voor een 'Frisse Blik Talk' nodigen wij inspirerende sprekers uit om hun visie te geven over het thema van de avond.

Lees meer