Tijdens de sollicitatie/assessmenttraining ga jij jouw talenten leren inzetten op de meest effectieve manier. Hierna ben jij beter in staat de momenten te herkennen waarop jij  jouw talenten tot uiting kan laten komen en kunt toepassen.

Sollicitatie/Assessmenttraining #1 | 6 februari 2019

6 februari 2019 - 13:30 - 17:30
HUB Amsterdam - Tweede Jan Steenstraat 23hs
aanmelden

sollicitatie/assessmenttraining #1

Het High Potential Academy-traject draait om de volgende drie doelen: het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van jouw talent op de plek die het beste bij jou en jouw doelstellingen past.

Wat gaan we doen?

In deze training ga jij jouw talenten leren inzetten op de meest effectieve manier. Na deze training ben jij beter in staat de momenten te herkennen waarop jij  jouw talenten tot uiting kan laten komen en hoe je deze kunt toepassen.

Benieuwd? Meld je aan!

Zou je deze training wel willen volgen maar kun je op deze dag niet? De volgende sollicitatie/assessmenttraining is op 29 mei.

Houd de website in de gaten om je hiervoor aan te melden.

Aanmelden voor dit event

volg ons op

Lees ook

Ben jij eigentijds…?

Wat betekent ‘eigentijds’ voor jou? En…ben je dat? Een vraag waarop verschillende antwoorden mogelijk zijn. Toch zit er een rode draad in de verhalen van Karlijn Peters en Tobias Platenburg, twee HPA alumni.

Lees meer

De ontwikkeling van High Potential Academy

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan 'HPA 2.0' en we zijn trots op het (voorlopige) resultaat! Onze oprechte interesse in onze potentials, alumni en partners is ongewijzigd, maar verder is alles vernieuwd en/of zal worden vernieuwd.

Lees meer

Vacature (Lead) Consultant – High Potential Academy

High Potential Academy groeit! Daarom hebben we een geweldige baan kunnen creëren voor een geïnteresseerde en verbindende consultant (lead) die toptalenten wilt koppelen aan onze high-end partners. Geïnteresseerd? Lees verder!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Lucas staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Lucas Florian

HUB Manager Utrecht bij HPA

lucasflorian@hipoacademy.nl

06-30743848

Mail Lucas

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter