De High Potential Academy organiseert het Existentiegesprek sector FMCG/Retail. Tijdens een Existentiegesprek zal een ervaren professional zijn of haar verhaal vertellen. De professional heeft kennis over deze specifieke sector. Je kan alle vragen stellen waar je benieuwd naar bent.

Existentiegesprek FMCG/Retail | 6 februari 2019

6 februari 2019 - 18:00 - 21:00
HUB Amsterdam - Tweede Jan Steenstraat 23hs
aanmelden

existentiegesprek FMCG/Retail

De High Potential Academy organiseert het Existentiegesprek sector FMCG/Retail. Tijdens een Existentiegesprek zal een ervaren professional zijn of haar verhaal vertellen. De professional heeft kennis over deze specifieke sector. Je kan alle vragen stellen waar je benieuwd naar bent. Dit gaat over hoe en waarom de professional staat waar hij of zij nu staat. Maar ook over hoe de reis hier naartoe was. Je krijgt als het ware een spiegel voor. Dit biedt vele inzichten en kan jou helpen bij het vormen van je persoonlijke loopbaan.

De professional

Een professional zal dit Existentiegesprek hun carrière, keuzes en inzichten met jullie delen. Er is ruimte voor de studenten om vragen te stellen en te horen wat hem heeft bewogen om voor dit vak te kiezen.

inspireren

Ben jij benieuwd welke verschillende paden je kan bewandelen na het afronden van je studie?

Meld je hier aan!

Volgende editie

Zou je wel graag aan een existentiegesprek mee willen doen maar kun je deze datum niet of spreekt deze sector je wat minder aan? Het volgende existentiegesprek is op 14 maart. Houd onze website in de gaten om je aan te melden.

Aanmelden voor dit event

volg ons op

Lees ook

Kansen liggen meer voor het grijpen dan je denkt

Vaak associëren mensen een nieuwe Frisse start met een nieuwe werkgever. Vaak liggen echter binnen de eigen organisatie mooie kansen veel meer voor het grijpen dan je denkt!

Lees meer

De zinloze zoektocht naar de droombaan

Zoeken naar een droombaan is zinloos. Maar bedenk eerst eens voor jezelf wat voor jou echt belangrijk is, dan kom je vaak al heel dichtbij die ‘droombaan’.

Lees meer

Aftermovie vorige edities Frisse Blik Talk

Kijk de aftermovies van de vorige edities van de Frisse Blik Talk om te zien wat je van de komende editie op 31 januari 2019 kunt verwachten.

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Eelco staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Eelco Straathof

HUB Manager Rotterdam bij HPA

eelcostraathof@hipoacademy.nl

06-41518539

Mail Eelco

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter