fbpx

Benieuwd naar de partners van High Potential Academy? Nieuwsgierig wat onze Potentials van hun baan vinden? Ga met ons in gesprek over jouw nieuwe uitdaging!

Wie zijn de partners van High Potential Academy?

 

 

 

 

Tiara Crol

Mijn periode als werkstudent bij Adyen heeft mij veel kennis en ervaring opgeleverd, die ik nog steeds dagelijks toepas in mijn werk als Management trainee bij FrieslandCampina.

Tim Oldeman

High Potential Academy laat je als objectieve sparringpartner kijken naar je carrière en dwingt mij na te denken over de stappen die ik kan zetten om mijn ambitie te bereiken.

Renske van Lent

High Potential Academy heeft mij heel goed en effectief geholpen in het vinden van een baan na mijn master. Al snel kwamen we erachter wie ik ben, waar ik naar op zoek ben en wat er bij mij past. Binnen twee weken ging ik op gesprek bij Queueup waar ik nu al bijna twee jaar met veel plezier werk als Format Manager

Marcus Groeneveld

De waarde van High Potential Academy is voor mij bevestigd als masterstudent maar ook als young professional. Als Co-Founder van een snelgroeiend bedrijf verbinden wij ons nu ook aan toptalent uit het HPA-netwerk. De Potentials ontwikkelen zich op part- of full-time basis en staan met ons aan het begin van een (nu al) succesvolle onderneming.

Quentin Stikkers

Tijdens Quentin´s master hebben wij hem goed leren kennen, uitgedaagd & meegedacht over de start van zijn carrière. ´Ik ben een informele kop koffie gaan drinken met één van de analisten en werd meteen enthousiast.´

volg ons op

Lees ook

Centraal Station Blog

In deze Centraal Station Blog spreken wij met Fengwei An. Naast dat hij zich bezighoudt met diversiteit en inclusie, is hij fanatiek roeier met een mooie ambitie: werken aan de Olympische Spelen! Weten waarom precies? Lees het hier!

Lees meer

Het traject geeft houvast en houdt je scherp

Waar Wouter nu precies energie van krijgt op werkgebied? Daar wilde hij meer duidelijkheid over. Het High Potential Academy- traject gaf hem antwoorden: "het geeft houvast en houdt je scherp!"

Lees meer

Research Paper Geluk op de werkvloer

Ervaar jij momenteel geluk op je werk? Wil je weten wat dit inhoudt en hoe je met praktische tips het geluk van jezelf of je werknemers kunt verhogen? Lees dan hier onze nieuwste research paper: geluk op de werkvloer!

Lees meer

Voordelen

  • De baan die je zocht
  • Jouw groei centraal
  • Doelgerichte training, coaching en begeleiding
Inschrijven

Heb je vragen?
Jaco staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Jaco Breunisse

Back-Office Manager bij HPA

jacobreunisse@studentflex.nl

06-45256785

Mail Jaco

Gouden Gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Gouden gieter