Dit vinden ze van ons

En dat vinden wij leuk.

"De High Potential Academy heeft mij op een verfrissende manier laten kijken naar mijn mogelijke carrièrepaden. Boeiende existentiegesprekken en fijne coachingsgesprekken zorgen ervoor dat ik bewuster mijn keuzes in de toekomst ga maken. Ik kan het traject bij de High Potential Academy dan ook zeker aanraden."

Erwin Koning | Potential & Associate - gestart februari 2015

“Bijna afgestudeerd - en dan?! Een paar maanden geleden had ik nog geen idee wat ik precies wilde doen en wat ik verlangde van mijn eerste baan. Het ruime aanbod aan trainingen, gesprekken, afspraken met mijn coach en de verdere begeleiding vanuit de HPA hebben ervoor gezorgd dat ik weloverwogen keuzes heb kunnen maken en dat ik na 1 maand na mijn afstuderen al aan de slag kon gaan!”

Kiki Jansen | Potential - gestart januari 2018

"Toen ik in 2016 naar Amsterdam verhuisde, gaf mijn zus me als tip mee om me direct aan te melden bij de High Potential Academy. Omdat je nooit te vroeg kunt beginnen met het leggen van connecties en het uitbreiden van je netwerk, had ik daar direct oren naar. Ik merkte direct dat HPA de juiste vragen stelde om me in te laten zien waar ik naar op zoek was. Aangezien ik een bedrijfskunde-achtergrond heb met een master in Strategy & Organization, had ik interesse in allerlei bedrijven en functies. Met existentiegesprekken, arbeidsoriëntatietrainingen, sollicitatietrainingen en een inhousedag bij Adyen, kwam ik erachter wat ik zocht in mijn professionele leven. De inzichten die de High Potential Academy mij gegeven heeft en de contacten die ik aan de sessies heb overgehouden, zijn voor mij van onschatbare waarde. Ongeacht je interessegebied zou ik iedereen dit traject aanraden."

Loet van Veghel | Potential - gestart september 2016

"Ik herinner mijn eerste dag bij de HPA: de sollicitatietraining. Twaalf afgestudeerden, strak in pak: het voelde als de eerste dag op school! Er was een bepaalde spanning; een soort competitie. Meteen werd duidelijk dat iedereen ambitieus was, goede cijfers wilde halen, én een goed cv wilde bouwen. Na een tijdje bleek dat iedereen een bepaalde onzekerheid deelde over zijn of haar toekomst. Dat verbaasde mij: dit waren toch die hippe, jonge mensen die zo zelfverzekerd waren? Opeens voelde ik mij thuis. Zowel de coaches als de potentials bij de HPA hebben mij geleerd dat het goed is om ook kritisch te zijn bij een sollicitatie, dat je ook moet weten wat je níet leuk vindt. Het is goed om op zoek te gaan naar wat je wél waardeert. Twee weken na mijn afstuderen had ik een baan. Had ik dat verwacht? Nee. Had ik het zonder hulp gekund? Vast niet. Het is tof om te weten dat je er niet alleen voor staat, en het is nog fijner als je onderweg wat extra motivatie krijgt."

Pim de Vente | Potential - gestart mei 2016

Heb je vragen?
Annelotte staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Annelotte Borghgraef

Junior Accountmanager bij HPA

annelotteborghgraeff@hipoacademy.nl

06-18203077

Mail Annelotte