fbpx

Eline Keuning

Content Creator

Eline Keuning is onze Content Creator

Eline (25) heeft al van jongs af aan een passie voor het creëren van kunst en het inspireren van anderen met haar creativiteit. Na het behalen van haar diploma Communicatie & Multimedia Design is het nu tijd om haar passie, kennis en vaardigheden in vormgeving toe te passen binnen Studentflex en High Potential Academy. Ze zal naast vormgeving ook verantwoordelijk zijn voor copywriting, digitale marketing en social media. Eline kijkt er erg naar uit!

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Eline Keuning

Ontmoet onze collega

Blog

Anneloes Dimmendaal is onze Recruitment Lead. Benieuwd wat deze functie precies inhoudt? Anneloes geeft je een kijkje in eigen keuken.

Lees meer

Testimonial: Elisabeth Yong

Blog

Elisabeth Yong deelt haar ervaring met het High Potential Academy- traject: "Het is fijn om jezelf beter te leren kennen, maar ook te ontdekken wat voor bedrijven goed bij je passen." Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder.

Lees meer

Testimonial: Sam van den Brink

Blog

Sam van den Brink (26) startte met het High Potential Academy- traject: “Het contact met High Potential Academy zou ik omschrijven als warm en betrokken." Benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder.

Lees meer