fbpx

Eline Keuning

Content Creator

Eline Keuning is onze Content Creator

Eline (25) heeft al van jongs af aan een passie voor het creƫren van kunst en het inspireren van anderen met haar creativiteit. Na het behalen van haar diploma Communicatie & Multimedia Design is het nu tijd om haar passie, kennis en vaardigheden in vormgeving toe te passen binnen Studentflex en High Potential Academy. Ze zal naast vormgeving ook verantwoordelijk zijn voor copywriting, digitale marketing en social media. Eline kijkt er erg naar uit!

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Eline Keuning

Centraal Station Blog

Centraal Station

In deze Centraal Station Blog spreken wij met Fengwei An. Naast dat hij zich bezighoudt met diversiteit en inclusie, is hij fanatiek roeier met een mooie ambitie: werken aan de Olympische Spelen! Weten waarom precies? Lees het hier!

Lees meer

Het traject geeft houvast en houdt je scherp

Blog

Waar Wouter nu precies energie van krijgt op werkgebied? Daar wilde hij meer duidelijkheid over. Het High Potential Academy- traject gaf hem antwoorden: "het geeft houvast en houdt je scherp!"

Lees meer

Research Paper Geluk op de werkvloer

Nieuws

Ervaar jij momenteel geluk op je werk? Wil je weten wat dit inhoudt en hoe je met praktische tips het geluk van jezelf of je werknemers kunt verhogen? Lees dan hier onze nieuwste research paper: geluk op de werkvloer!

Lees meer