fbpx

Jasper Fritzsche

Algemeen Manager

Jasper is onze Business Development Manager

Na zijn studie Business and Management in 2014 koos Jasper bewust om werkervaring op te doen en deze periode na te denken over zijn carrièrestart. Deze begeleiding vond hij bij High Potential Academy. Door zich te storten in een werkstudentschap en kritisch aan de slag te gaan met zijn professionele carrière ontwikkelde hij een goed beeld van zichzelf en zijn wensen voor de toekomst. Jasper is commercieel en zijn analytische vermogen is ijzersterk. In zijn rol als Algemeen Manager is dit van meerwaarde. Door middel van zijn loyaliteit en oprechte interesse verbindt hij interessante opdrachtgevers met High Potential Academy en weet hen te verbinden met nieuw talent dat op zoek is naar een gave uitdaging.

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Jasper Fritzsche

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

De ontwikkeling van High Potential Academy

Blog

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan 'HPA 2.0' en we zijn trots op het (voorlopige) resultaat! Onze oprechte interesse in onze potentials, alumni en partners is ongewijzigd, maar verder is alles vernieuwd en/of zal worden vernieuwd.

Lees meer

Leiderschap, neem een voorbeeld aan Matthijs van Nieuwkerk

Blog

Waarom iedere leider (in spe) veel van Matthijs van Nieuwkerk kan leren. (Zelfs meer dan van Louis, Mart en Johan)

Lees meer