Manon de Lijster

Online Content Creator

Manon is onze Online Content Creator

In november rond Manon haar Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen af en zal ze starten aan een tussenjaar. Met haar eerdere werkervaring in Marketing & Communicatie zorgt Manon als Online Content Creator ervoor dat de website en social media-kanalen up to date zijn. Daarnaast houdt ze de community op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Studentflex en High Potential Academy. Manon vindt het interessant om met (oud-)HPA’ers, uitzendkrachten en andere young professionals in gesprek te gaan over hun loopbaan, visie en toekomstplannen. Dit deelt ze op de website en met de community. Ze start na dit jaar met de master Global Business & Sustainability in Rotterdam, maar eerst staat er nog een reis naar de Oostkust van Australië op de planning!

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Manon de Lijster

Een nieuw begin: Andrei Iliev over comfortzones en nieuwe kansen

Blog

Het nieuwe jaar is in aantocht: een nieuw begin. Opnieuw beginnen is voor Andrei Iliev, flexkracht bij Studentflex, niet onbekend. Hij verhuisde driemaal in een paar jaar tijd.

Lees meer

‘Nee’ durven zeggen: Mathieu Smet over duurzame verbindingen

Blog

Voor deze editie van het Centraal Station spreek ik Mathieu Smet, die in november de rol van Commercial Team Lead op zich zal gaan nemen. Ik wil graag alles over zijn nieuwe functie en visie over duurzame verbindingen horen.

Lees meer