fbpx

Manon de Lijster

Online Content Creator

Manon is onze Online Content Creator

In november rond Manon haar Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen af en zal ze starten aan een tussenjaar. Met haar eerdere werkervaring in Marketing & Communicatie zorgt Manon als Online Content Creator ervoor dat de website en social media-kanalen up to date zijn. Daarnaast houdt ze de community op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Studentflex en High Potential Academy. Manon vindt het interessant om met (oud-)HPA’ers, uitzendkrachten en andere young professionals in gesprek te gaan over hun loopbaan, visie en toekomstplannen. Dit deelt ze op de website en met de community. Ze start na dit jaar met de master Global Business & Sustainability in Rotterdam, maar eerst staat er nog een reis naar de Oostkust van Australië op de planning!

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Manon de Lijster

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Blog

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Van de Kilimanjaro naar een eigen bedrijf: Leonoor Wismans over Koetjes & Kalfjes

Blog

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een student die tijdens deze corona-tijd geïnspireerd is geraakt. Deze editie spreek ik met Leonoor Wismans, één van de oprichtsters van Koetjes & Kalfjes.

Lees meer

10 jaar Studentflex & High Potential Academy!

Blog

Studentflex en High Potential Academy bestaan in april 10 jaar! We kijken terug op een decennium vol successen en leermomenten. Kasper en Maurits werpen een blik terug op de afgelopen 10 jaar, maar kijken ook uit naar de toekomst.

Lees meer