fbpx


Algemeen

Algemene vragen over hoe High Potential Academy te werk gaat
Wat is het doel van High Potential Academy?

High Potential Academy is dé plek voor High Potentials. High Potential Academy gaat een duurzame verbinding aan met talentvolle studenten en Young Professionals (0-10 jaar werkervaring), de top van de top. Het talent kan in ons een klankbord vinden voor alle vragen op het gebied van hun loopbaan.

Met oprechte aandacht, het grootste goed dat je als mens te bieden hebt, proberen wij samen met onze Potentials te ontdekken wie ze zijn, waar hun kwaliteiten liggen en helpen wij hen bij iedere uitdaging op de arbeidsmarkt.

Wie kan zich aansluiten bij High Potential Academy?

De gemotiveerde, ambitieuze, ondernemende WO-student of Young Professional (0-10 jaar werkervaring), die kritisch bezig is met zijn/haar loopbaan-oriëntatie of carrière.

Wat kan je van ons verwachten?

Een klankbord voor jouw persoonlijke ontwikkeling toegespitst op jouw oriëntatie- en/of carrièrefase. Naast het klankbord verbind jij je aan een breed netwerk van peers, Alumni en a-level partners tijdens jouw carrière.

Inschrijven/ lid worden, hoe werkt dat?

Hier schrijf je je in en vul je je gegevens in. Zodra je bij ons bent ingeschreven zal je een telefonische intake hebben met de Community Manager. In dit gesprek zal kort worden ingegaan op jouw fase en behoeftes, om vervolgens een beslissing te maken over welke dienstverlening het beste hierop aansluit.

Uitschrijven?

Jouw uitschrijving gaat meestal samen met het einde van het traject. Namelijk, wanneer jij je verbindt aan een startersfunctie dan wel nieuwe uitdaging. Op dit moment verbind jij je aan ons Alumni-netwerk zodat wij gedurende jouw carrière in contact blijven.

Heb je nog meer vragen of staat uw vraag er niet bij? Kijk bij de overige categorieën, of neem contact met ons op.

Alles voor potentials