fbpx


 

Ik wil een baan+

De perfecte baan is een weerspiegeling van je talent.

Volg ons traject, verrijk je netwerk en creëer carrièrekansen. Word vandaag nog lid van High Potential Academy en ontwikkel je talent.

Ja, ik schrijf me in Meer weten?

Bij High Potential Academy hebben we alles in huis om jouw talent te laten groeien: van persoonlijke loopbaancoaching tot trainingen en een groot netwerk.

Durf jij keuzes te maken? Wil je investeren in de ontwikkeling van jouw talent? Ontdek hoe onze coaches en adviseurs je uitdagen. Jouw talent heeft potentie. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.

Wat past bij jou?

Ontdek welke baan+ bij jou past.

Baan+ loopbaancoaching

Als je nog studeert of net afgestudeerd bent en samen met een loopbaancoach wilt ontdekken welke baan en bedrijfsomgeving bij jou past.

Lees meer

Baan+ sparringpartner

Als je een klankbord zoekt die kritische vragen stelt en je behoefte hebt aan nieuwe inzichten in jouw carrière.

Lees meer

Baan+ netwerk

Als je nieuwe mensen en bedrijven wilt leren kennen en geïnteresseerd bent in job opportunities.

Lees meer

1

Kennismaken: we zijn geïnteresseerd in jou

We willen je eerst goed leren kennen: wie ben je en wat wil je? Dat zoeken we samen uit in het eerste gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jou als persoon, je drijfveren en je leerdoelen.

2

Begeleiden: wat past bij jou?

Reken op onze support, training en begeleiding. Samen met onze coaches en adviseurs ontdek je wat jij nodig hebt.

3

Verbinden: vanuit oprechte interesse

We verbinden je met bedrijven uit ons netwerk waar je perfect bij past. Omdat jij het bent. Niet om wat je gedaan hebt maar om wie je bent. Hier komt jouw talent het beste tot zijn recht.

4

Netwerken: de sleutel tot nieuwe kansen

Je bent aan de slag bij je nieuwe baan. Je blijft onderdeel van onze community. We organiseren seminars en netwerksessies. In één keer heb je er honderden connecties bij.

5

Klankbord: blijf geïnspireerd

We koesteren onze alumni. Geregeld nodigen we je uit voor een sparringsessie of een ontmoeting met andere talenten uit ons netwerk. Zo houden we je scherp op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Development Program

Lijkt het je iets om helder te krijgen wat jou drijft en waar op de arbeidsmarkt jij tot je recht komt?

Direct aanmelden

Netwerk & Alumni

Je blijft deel uitmaken van ons netwerk.

Lees meer

Referenties

1.000 potentials gingen je voor. Dit is hun ervaring.

Veelgestelde vragen

Check hieronder de FAQ. Niet gevonden wat je zocht? Bel of mail ons. We helpen je graag verder.

Wat is het doel van High Potential Academy?

High Potential Academy is dé plek voor High Potentials. High Potential Academy gaat een duurzame verbinding aan met talentvolle studenten en Young Professionals (0-10 jaar werkervaring), de top van de top. Het talent kan in ons een klankbord vinden voor alle vragen op het gebied van hun loopbaan.

Met oprechte aandacht, het grootste goed dat je als mens te bieden hebt, proberen wij samen met onze Potentials te ontdekken wie ze zijn, waar hun kwaliteiten liggen en helpen wij hen bij iedere uitdaging op de arbeidsmarkt.

Wie kan zich aansluiten bij de High Potential Academy?

De gemotiveerde, ambitieuze, ondernemende WO-student of Young Professional (0-10 jaar werkervaring), die kritisch bezig is met zijn/haar loopbaan-oriëntatie of carrière.

Wat kan je van ons verwachten?

Een klankbord voor jouw persoonlijke ontwikkeling toegespitst op jouw oriëntatie- en/of carrièrefase. Naast het klankbord verbind jij je aan een breed netwerk van peers, Alumni en a-level partners tijdens jouw carrière.

Inschrijven/ lid worden, hoe werkt dat?

Hier schrijf je je in en vul je je gegevens in. Zodra je bij ons bent ingeschreven zal je een telefonische intake hebben met de Community Manager. In dit gesprek zal kort worden ingegaan op jouw fase en behoeftes, om vervolgens een beslissing te maken over welke dienstverlening het beste hierop aansluit.