fbpx


 

Ik zoek talent

Wij stellen direct de juiste kandidaat aan je voor.

Ontdek de potentie van onze kandidaten. We werven, trainen en behouden de perfecte medewerkers voor jouw organisatie.

Kom in contact Meer weten?

Het succes van jouw groeiende onderneming staat en valt met de juiste mensen. High Potential Academy zorgt voor de perfecte medewerkers. Ambitieuze starters en young professionals leiden we op tot getalenteerde medewerkers.

Onze matches zijn duurzaam. We verbinden kandidaten aan opdrachtgevers op basis van cultural fit en intrinsieke motivatie. Een lange termijn aanpak met potentie.

1

Kennismaken: vanuit oprechte interesse

Om de beste match te vinden willen we weten wat je écht zoekt. We onderzoeken je organisatiecultuur, de loopbaanmogelijkheden voor onze potentials en we bespreken je wensen en behoeftes.

2

Advies

We weten waar onze kandidaten naar zoeken in een baan. Die kennis gebruiken we om voor onze opdrachtgevers het ideale kandidaatprofiel te formuleren.

3

Verbinden: in één keer de juiste kandidaat.

We weten wat je zoekt en we kennen onze potentials. We matchen op basis intrinsieke motivatie en cultural fit. Daardoor zijn we in staat in één keer de juiste persoon aan je voor te stellen. Dat durven we te beloven.

4

Klankbord: voor al je HR-uitdagingen

We sparren graag met onze opdrachtgevers over HR-vraagstukken. Onze kennis over talent werven en behouden delen we met plezier.

5

Begeleiden

We adviseren onze opdrachtgevers en kandidaten over het proces. Door optimale voorbereiding ontstaat wederzijdse belangstelling.

6

Selecteren

Onze aanpak leidt tot selectie op basis van intrinsieke motivatie en cultural fit. Dat levert duurzame verbindingen op.

Van potential naar de perfecte medewerker
We leiden talent op in jouw bedrijf

Ontdek onze succesformule

Onze partners

Bedrijven die geloven in echte gesprekken met echte mensen.

Onze merken

Onderdeel van Talent Sourcing Partner

Lees meer

Veelgestelde vragen

Check hieronder de FAQ. Niet gevonden wat je zocht? Bel of mail ons. We helpen je graag verder.

Wat is het doel van High Potential Academy?

Onze aanpak begint bij talentontwikkeling, resulteert in matches op basis van intrinsieke motivatie en cultural fit en levert duurzame relaties op.

High Potential Academy werft, traint en behoudt de perfecte medewerkers. Dat doen we voor bedrijven die geloven in een duurzame aanpak. Op basis van intrinsieke motivatie en cultural fit creëren we de perfecte match.

We zijn gespecialiseerd in talentontwikkeling. In de juiste omgeving, met de juiste mensen en de juiste support heeft talent potentie. We adviseren organisaties in talentwerving- en behoud en trainen kandidaten in de ontwikkeling van hun talent.

Voor welke bedrijven is High Potential Academy intressant?

Voor alle bedrijven die graag met de top 5% van de arbeidsmarkt in contact wilt komen! De gemotiveerde, ambitieuze, ondernemende WO-student of Young Professional (0-10 jaar werkervaring), die kritisch bezig is met zijn/haar loopbaan-oriëntatie of carrière.