fbpx


 

Over High Potential Academy

Ontwikkeling van talent start bij reflectie.

Onze aanpak begint bij talentontwikkeling en resulteert in matches op basis van intrinsieke motivatie en cultural fit. Zo bouwen we duurzame relaties.

High Potential Academy werft, traint en behoudt de perfecte medewerkers. Dat doen we voor bedrijven die geloven in een duurzame aanpak. Op basis van intrinsieke motivatie en cultural fit creëren we de perfecte match.

We zijn gespecialiseerd in talentontwikkeling. In de juiste omgeving, met de juiste mensen en de juiste support heeft talent potentie. We adviseren organisaties in talentwerving- en behoud en we trainen kandidaten in de ontwikkeling van hun talent.

Ons Team

Maak kennis met High Potential Academy

Ben je benieuwd naar ons? Start hier je eerste kennismaking. Kom daarna vooral een keer koffie drinken. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of digitaal.

Plan een kop koffie in

Ik wil onderdeel worden van High Potential Academy

Check onze vacatures!

Geloof jij ook in matches op basis van intrinsieke motivatie? En spreekt onze persoonlijke aanpak je aan? Dan komen we graag met je in contact.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast? Vergeet je CV en sollicitatiebrief. Bel ons. Dan vertellen we je meer over ons en de functie.

High Potential Academy support JINC (Jongeren INCorporated)

Ieder kind heeft talent. Meer dan 600.000 Nederlandse kinderen groeien op in een omgeving met werkloosheid. Wij ondersteunen JINC met financiële support en rolmodellen. We stellen onze medewerkers beschikbaar als trainer en coach. Zo maken we samen een verschil voor deze kinderen.