fbpx

Quirine de Planque

Community Manager

Quirine is onze Community Manager

Begin 2017 heeft Quirine haar master Corporate Communication afgerond. Haar studententijd heeft zij altijd gecombineerd met een fanatieke hockeycarrière. Omdat Quirine zich met een kritisch blik wilde oriënteren op haar professionele carrière kwam zij in contact met High Potential Academy. In ons vond zij een klankbord om al haar gedachtes te delen en voor zichzelf haar interesses en toekomstwensen te bepalen. Op dit moment speelt zij als Community Manager in op de behoeftes van onze kandidaten. Quirine organiseert diverse trainingen en inspirerende evenementen zodat het talent zich op verschillende manieren kan ontwikkelen.

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Quirine de Planque

Karima was op zoek naar tegengeluid

Blog

Karima zat in een technische bubbel en was daarom op zoek naar tegengeluid: "De sessies met andere Potentials brachten mij nieuwe inzichten en dat verbreedde mijn horizon. Ik heb het traject als erg waardevol ervaren” Lees hier meer!

Lees meer

Een mooie start voor Danique bij onze partner Ciphix

Blog

Danique vertelt over haar ervaring met High Potential Academy en hoe het traject heeft geleid tot een mooie baan bij onze partner Ciphix. Lees hier meer!

Lees meer

Testimonial Floor: wat is de beste keuze die ik kan maken?

Referentie

Floor had de behoefte om haar ´professionele onzekerheid´ concreet te maken. Wat kan ik, wat zijn de opties op de arbeidsmarkt, hoe verhoudt dit zich tot elkaar en wat is dan de beste keuze die ik kan maken? Lees hier over haar traject!

Lees meer